Retrograd kirurgi, Visdomstænder (tandrødder), implantater

– til henvisningspraksisi i retrograd kirurgi, Visdomstænder (tandrødder), implantater

 

Hej mit navn er René Christiansen, Jeg håber at tandlæger vil henvise (eller patienter vil bede deres tandlæge henvise) deres patienter til denne henvisningspraksis “Tandlægekirurgi”, man kan med rette fortælle sine patienter at undertegnet er en af de førende aktører i Danamrk:-) (Ph.d. i retrograd kirurgi, med publikationer i internationale anerkendete tidsskrifter, snart ti års erfarring fra privat praksis, og kursusgiver), og der kan forventes en opheling på 90-95 % af henviste behandlinger (såfremt infektionen ikke skyldes en rodfraktur eller lateral perforation).

Fjernelse af visdomstænder
Der tilbydes sikker fjernelse af visdomstænder, rødder m.m. (10 års erfarring fra privat praksis og en et-årig ansættelse på kæbekirurgisk afdeling i Århus), patienternes oplevelse af operationen er i centrum.

Isættelse af implantater
Der tilbydes isættelse af implantater (primært Straumann), patienterne har med rette høje forventninger til behandlingsresultatet og at “de nye” tænder er funktionsdygtige i mange år, der ønskes derfor henvisning af behandlinger/patienter, hvor succesfulde behandlinger kan forventes.

Som henvisende tandlæge, vil du og din praksis være i centrum, henviste patienter kan ikke modtage almindelig tandbehandling på “vores” klinik (kollegiale hensyn).

Kvaliteten er i top, og priserne er rimelige, typisk vil retrograd kirurgi på en enroddet tand koste 2700 kr mens en flerroddet tand vil koste 3000 kr. er patienterne medlem af danmark bliver priserne lavere. Der bruges lupbriller, ultralyd præparation og MTA som retrograd rodfyldningsmateriale “state of the art”. Priserne er inkl. (en evt. forundersøgelse) operation (rtg. og bedøvelse) og efterfølgende kontroller. Fjernelse af visdomstænder inkl. bedøvelse og evt rtg. 1980 kr. er patienterne medlem af danmark bliver prisen lavere. Implantatoperation inkl. abutmentoperation ca. 11.000, Implantatbehandling fra start til slut inkl. krone ca. 16-17.000. Er pt. medlem af danmark er priserne lavere

Da undertegnet holder foredrag og har en baggrund som forsker på Århus Tandlægeskole, er kliniske fotos og evaluering af bahandlingsresultaterne en del af behandlingerne.

I årrækken som Ph.D. studerende på Århus Tandlægeskole, fik jeg tilnavnet “retro René”, Jeg håber at i vil skrive jer dette navn bag øret, og bruge “retro René” til behandling af Jeres patienter med apikale infektioner, visdomstænder og behov for implantater mm.

Mangler i et kursus i Jeres kvalitetcirkel, ønsker i behandling af patienterne på JERES klinik mm. så send en uforpligtende forespørgsel på mail: rechdk@yahoo.dk

Fra min ansættelse på kæbekirurgisk afdeling (Århus) har jeg fået et godt indblik i hvilke patienter der bør behandles på en kæbekirurgisk afdeling, og dermed hvilke behandlinger der bør foretages af en specialtandlæge i kæbekirurgi. Jeg forbeholder mig derfor retten til at foreslå anden henvisningspraksis, hvis jeg skønner at behandlingen ligger uden for mit kompetanceområde.

De bedste hilsner

René Christiansen
Tandlæge, Ph.D.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.