For patienter

Generelt

Du er i centrum, og jeg vil gøre behandlingen til en behagelig oplevelse. Derfor afsætter jeg generelt lidt ekstra tid til en behandling, så du har tid til at komme op at skylle, få lidt ekstra bedøvelse, og få den information du har brug for.

Er du den lidt forsigtige type, så har jeg en vagttelefon 51291851 (åbnes efter aftale), så du kan komme i kontakt med undertegnede uden for normal åbningstid.

Livslang kontrol hos tandlægen

Mangelfuldt renhold kan medfører at behandlingen efter en årrække mislykkes.

For at sikre behandlingsresultatet skal du indkaldes til regelmæssige kontrol hos din egen tandlæge. Dette er typisk en del af den normale halvårlige undersøgelse og koster som udgangspunkt ikke ekstra.

Knogleopbygning

Når man har manglet en tand i et stykke tid, forsvinder der ofte knogle i dette område (mængden er individuel). I nogle tilfælde er det nødvendigt med genopbygning af den mistede knogle (fundamentet), for at implantaterne (de nye tænder), kan placeres i den rette position. Dette er vigtigt af kosmetiske hensyn og af hensyn til tandbørstningen. Man kan vælge at flytte knogle fra din egen kæben, eller man kan anvende laboratorie bearbejdet knoglevæv (ofte til mindre gener for patienterne).

Nogle gange er det nødvendigt at foretage knogleopbygningen før implantatbehandlingen, men ofte kan det foretages sammen med implantatbehandlingen. De fleste gange er knogleopbygning en ukompliceret behandling, enkelte gange vokser knoglen ikke ind og man må overveje et nyt forsøg.

Velkommen til at kontakte!

Du /I er velkomne til at sende en uforpligtende mail til undertegnede op mail: rechdk@yahoo.dk ved en evt. forundersøgelse udarbejder jeg et prisoverslag der dækker lige præcist dine behov.